راهنمای ارسال مقاله 

  سامانه یکپارچه نشریات علمی "سیناوب" تحت وب بوده و پژوهشگران می‌توانند مقالات خود را  به صورت آنلاین ارسال کنند. تمامی اطلاعات مربوط به نشریات شامل متن کامل مقالات، اطلاعات مربوط به مدیر مسئول، سردبیر و اعضای هیأت تحریریه و همچنین راهنمای نویسندگان از طریق این سیستم قابل دسترسی است.

ورود به سیستم

برای ورود به سیستم تکمیل فرم ثبت نام  الزامی است.

برای ثبت نام در سیستم  مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

ابتدا روی لینک مجله مورد نظر کلیک کنید. سایت مجلات به دو زبان فارسی و انگلیسی طراحی شده است. پس از انتخاب زبان مجله(ترجیحاً زبان فارسی)، روی گزینه ثبت‌نام کلیک و فرم مربوطه را به دقت تکمیل کنید. تکمیل مواردی که با ستاره مشخص شده، الزامی است. اطلاعات کامل خود را ترجیحاً به زبان فارسی وارد کنید.

آدرس ایمیل خود را به دقت وارد کنید . از این پس از طریق همین آدرس با شما تماس گرفته خواهد شد. پس از تکمیل و ارسال فرم ثبت نام، نام کاربری و کلمه عبور به آدرس ایمیل شما ارسال می‌شود.  برای ادامه کار، با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد سیستم شوید. پس از ورود به سیستم، کلمه عبور را تغییر دهید. یادآور می‌شود امکان تغییر نام کاربری وجود ندارد.

در صورت فراموشی کلمه عبور، آدرس ایمیل خود را در بخش مربوطه وارد کنید. کلمه عبور جدید به آدرس شما ارسال می‌شود. توصیه می‌شود پس از وارد شدن به سیستم، کلمه عبور خود را تغییر دهید.

نام کاربری و کلمه عبور خود را در اختیار دیگران قرار ندهید. مسئولیت ورود درست اطلاعات بر عهده شماست. برای تغییر مشخصات و یا آدرس خود روی لینک مشاهده اطلاعات شخصی کلیک کنید.

 صفحه اختصاصی نویسنده

سیستم نشریات علمی دانشگاه برای استفاده نویسندگان دارای امکانات و قابلیتهای زیر است:

ارسال مقالات جدید: در این بخش امکان ارسال مقاله جدید و تکمیل اطلاعات مقالات ارسال شده وجود دارد. برای ارسال مقاله جدید تکمیل فرم ثبت‌نام و همچنین تکمیل اطلاعات فرم ارسال مقاله، الزامی است. چگونگی ثبت نام در سیستم و ارسال مقاله در ادامه آمده است.

مقالات نیازمند بازنگری: در این بخش مقالاتی که مورد پذیرش قرار گرفته است و نیازمند بازنگری یا در حال بازنگری است نمایش داده می‎‌شود. در این بخش همچنین فهرست مقالاتی که به هر دلیل در بازه زمانی یک ماهه بازنگری نشده و از سیستم حذف شده است نمایش داده می‌شود. مشاهده آخرین وضعیت مقالاتی که به وسیله هیأت تحریریه پذیرفته شده  و نیازمند بازنگری و انجام اصلاحات است در این قسمت امکان‌پذیر می‌باشد. لازم به ذکر است مقالاتی که به هر دلیل در موعد مقرر بازنگری نشوند از سیستم حذف می‌شوند و در صورت تمایل این امکان وجود دارد تا مجدداً برای مجله ارسال شود.

مقالات تکمیل شده: در این بخش مقالات آماده انتشار و همچنین مقالاتی که بررسی آن با درخواست نویسنده لغو شده و همچنین مقالاتی که از طریق فراخوان ارسال شده است نمایش داده می‌شود.

پس از ورود به سیستم برای دسترسی به امکانات آن روی لینک مربوط به صفحه شخصی، کلیک کنید.

  ارسال مقاله جدید

برای ارسال مقاله جدید، تکمیل  اطلاعات زیر الزامی است:

-         انتخاب نوع مقاله: (مقاله مستقل، طرح پژوهشی، مقاله مروری و ...)

-         وارد کردن عنوان: عنوان کوتاه نیز باید در قسمت مربوطه وارد شود.

-         اضافه کردن اطلاعات نویسنده (نویسندگان):  در صورتی که مقاله بیش از یک نویسنده دارد، اطلاعات کامل نویسنده را در بخش مربوطه وارد کنید. در صورتی که یکی از این نویسندگان به عنوان نویسنده عهده‌دار مقاله مشخص شود، ثبت نام ایشان در سیستم ضروری است. تمامی مکاتبات دفتر مجله با نویسنده عهده‌دار مقاله خواهد بود.

-         وارد کردن چکیده مقاله: (چکیده مقاله باید بین 150 تا 250 کلمه باشد.)

-         افزودن کلمات کلیدی: (کلیدواؤه ها باید حداکثر  7 واژه باشد.)

-         انتخاب موضوع: در صورتی که مقاله شما مربوط به یکی از موضوعاتی باشد که در بخش انتخاب موضوع وجود دارد، موضوع مربوطه را انتخاب کنید. 

-         توضیحات اضافی:  در ابن بخش چنانچه توضیح خاصی در ارتباط با مقاله ضروری است برای هیأت تحریریه ارسال کنید.  

-         پذیرش شرایط و ضوابط مجله: برای ادامه کار در صورتی که شرایط و ضوابط مجله را در ارتباط با اصیل بودن کار تحقیقی و عدم ارسال آن برای سایر نشریات قبول دارید در بخش مربوطه علامت بزنید. 

-         اضافه کردن فایلها: برای ثبت مقاله در سیستم نشریات علمی، ارسال سه فایل زیر الزامی است: 

 -       فایل نامه به سردبیر مبنی بر درخواست بررسی مقاله 

-        فایل چک لیست برای اطمینان از تکمیل تمامی موارد درخواستی

 -       فایل اصلی مقاله: این فایل باید بدون مشخصات نویسنده باشد و بیش از 2 مگابایت نیز نباشد.

 -       جداول، نمودارها و تصاویر را به صورت جداگانه نیز  ارسال کنید. 

 -       در صورت نیاز سایر اطلاعات مربوط به مستندات مقاله را نیز وارد کنید. 

-         تکمیل ارسال مقاله: پس از تکمیل تمامی اطلاعات و ارسال فایلها برای ادامه کار روی لینک تکمیل ارسال مقاله کلیک کنید.  

 -       لازم به ذکر است که تا مرحله تکمیل کامل  اطلاعات و ارسال مقاله، امکان ویرایش اطلاعات وجود دارد.

-        مشاهده آخرین وضعیت مقاله: برای مشاهده آخرین وضعیت مقاله روی صفحه شخصی نویسنده کلیک کنید.

در صورتی که مقاله شما به صورت کامل ارسال شده باشد در بخش "مقالات ارسال شده / نهایی" دیده می‌شود.  در صورتی که مقاله شما مورد پذیرش قرار گرفته و نیازمند بازنگری باشد در بخش قابل بازنگری مشاهده می‌شود. مقالات در حال بازنگری نیز در همین قسمت قابل مشاهده است.

راهنمای تهیه و تنظیم مقالات

1. شرایط عمومی

نشریه از مقاله‌های تحقیقی و تحلیلی اصیل، که در آن مطلب یا نظریه‌ای تخصصی دارای نوآوری، نکات علمی و نوین و غیر اقتباسی ارائه شده باشد استقبال می‌کند.

مشخصات ذیل حتما به همراه مقاله ارسال شود: نام و نام خانوادگی نویسنده(گان) به فارسی و انگلیسی؛ میزان تحصیلات، رتبه علمی، گروه آموزشی، نام دانشکده، دانشگاه و شهر محل دانشگاه نویسنده (گان) به فارسی و انگلیسی؛ معرفی نویسنده مسئول در صورت تعدد نویسندگان؛ درج نشانی پست الکترونیک و شماره تلفن نویسنده(گان)؛

نویسندگان محترم، فایل مقاله‌های خود را فقط از طریق سامانه الکترونیکی مجله، ارسال کنند..

پذیرش اولیه مقاله مشروط به رعایت نکات «راهنمای تهیه و تنظیم مقالات» بوده و پذیرش نهایی و چاپ منوط به تأیید شورای داوری است. در هر صورت، نتیجه به نویسنده اعلام خواهد شد.

 

2. نحوه تنظیم مقالات

حجم مقاله از 5000 کلمه کمتر و از 8000 کلمه بیشتر نباشد. داشتن عنوان، چکیده، (حداکثر 250 کلمه) و  کلیدواژه ها (حداکثر 7 واژه) به دو زبان فارسی و انگلیسی برای همه مقاله‌ها الزامی است. مقاله‌ها مشتمل بر مقدمه، مباحث اصلی، نتیجه گیری و منابع باشد. معادل خارجی اسامی، اصطلاحات و واژگان خاص در پاورقی ذکر شود.

مقالة در محیط word 2013 و متن آن با فونت IRLotus13، و پاورقی هم IRLotus11 باشد.

(عبارات انگلیسی با فونت Times New Roman و دو سایز کوچکتر از سایز فارسی در متن یا پاورقی باشد) علاوه بر فایل  wordفایل PDF نیز ارسال شود. فاصله خطوط، یک سانتی متر باشد.

ارجاعات مقاله، درون متنی باشد، به این صورت که برای ارجاع به منابع در متن مقاله، نام خانوادگی یا نام مشهور نویسنده کتاب یا مقاله، سال چاپ، شماره جلد و صفحه یا صفحات منبع مورد نظر درون پرانتز آورده شود. مانند: (طباطبایی، 1417ق، 1: 210). و در صورتی که از یک نویسنده چند منبع استفاده شود و سال نشر هر دو یکسان باشد، نام هر منبع پس از نام نویسنده آورده شود؛ وگرنه ذکر سال نشر کافی است. ارجاعات درون متنی غیر فارسی نیز به همین شیوه و به زبان اصلی آورده شود؛ مانند: (115: 1, 1927, Nelson). در ارجاعات اینترنتی (نام خانوادگی،تاریخ دقیق، آدرس) آورده شود.

یادداشت‌های توضیحی در پاورقی و با دو سایز کوچکتر از فونت متن درج شود. ارجاع در یادداشت‌ها نیز به همان شیوه متن و مشخصات تفصیلی منبع  در فهرست منابع پایان مقاله بیاید. در صورت استفاده از فرهنگ یا دانشنامه‌ای که سرویراستار دارد، نام وی و شماره صفحه، درون پرانتز آورده شود.

منابع: در پایان مقاله و ابتدا منابع فارسی و عربی (شامل کتاب و مقاله) و سپس منابع لاتین بر اساس نام خانوادگی نویسنده یا نام مشهور وی، به ترتیب حروف الفبا، به صورت زیر ذکر شود:

کتاب: نام خانوادگی، نام (نویسنده/ نویسندگان)، نام کتاب به صورت (ایتالیک /ایرانیک)، ترجمه یا تصحیح: نام و نام خانوادگی مترجم یا مصحح، محل نشر، نام ناشر، نوبت چاپ ( درصورتی که چاپ اول باشد، لزومی ندارد که نوشته شود) ، سال انتشار.

مقاله: نام خانوادگی، نام (نویسنده/نویسندگان)، «عنوان مقاله»( داخل گیومه)، نام نشریه (به صورت ایتالیک /ایرانیک)، سال انتشار، شماره نشریه، شماره صفحات ابتدا و انتهای مقاله. (نویسندگان باید DOI و یا DOR  مقالاتی که در منابع استفاده کردند را در انتهای آن بگذارند.).

منابع اینترنتی: نام خانوادگی، نام (نویسنده/نویسندگان)، «عنوان موضوع »(داخل گیومه)، (یا عنوان نشریه الکترونیکی، سال، شماره جلد)، نام و آدرس پایگاه اینترنتی.

تمامی آیات قرآن لازم است دارای حرکت گذاری کامل بوده و در داخل گیومه آورده شوند و نشانی آیات، بلافاصله پس از ذکر آنها، داخل پرانتز درج شود؛ مانند: (البقره: 185). سوره هایی که دارای الف و لام هستند در ارجاعات باید به شکل اصلی آورده شوند.

 در قسمت منابع، در صورتی که نام نویسنده تکراری باشد به جای استفاده از کلمه همو یا تکرار کردن نام نویسنده از خط فاصله اسفاده کنید.

روایات نیز باید دارای حرکت گذاری کامل بوده و در داخل گیومه ذکر شوند.

رعایت دستور خط فارسی مصوّب فرهنگستان زبان و ادب فارسی الزامی است.

ترتیب مقالات در مجله بر اساس ترتیب الفبایی عناوین مقالات است.

پس از چکیده، از عبارت کلیدواژه ها استفاده کنید و از عباراتی مانند واژگان کلیدی، کلمات کلیدی بپرهیزید.

مقالات پس از کلیدواژه ها با شماره 1- و با عنوان طرح مسئله شروع شود و  از کلمات مقدمه، پیشگفتار استفاده نکنید.

در ارجاعات و منابع، پس از سال چاپ، برای سالهای شمسی، حرف ش. برای قمری از حرف ق. برای میلادی از حرف م استفااده شود.

در شماره گذاری تیترها حتما بعد از عدد از خط تیره استفاده شود و از گذاشتن نقطه یا ویرگول و غیره بپرهیزید. برای مثال ( 1-2- عبارت مورد نظر)

هنگام استفاده از گیومه دقت کنید که فارسی باشد مانند «  » از گیومه انگلیسی استفاده نکنید مانند "  "

نقطه، دونقطه، ویرگول باید به کلمات قبل از خود بچسبند و از کلمات بعد از خود یک کاراکتر فاصله داشته باشند.

نتیجه گیری را به صورت شماره ای بیان کنید.

منابع باید به صورت حروف الفبایی در پایان مقاله آورده شود و از گذاشتن شماره خودداری کنید.

در صورتی که از نام پیامبر و اهل بیت استفاده می کنید از علایم (ص) یا (ع) استفاده کنید.

نویسندگانی که مقالات آنها برای بازنگری فرستاده می شود باید اصلاحاتی که انجام داده اند را با خط مشکی و رنگ زرد، رنگی نمایند.

قدردانی

 درج قدردانی از حامی یا تأمین کننده اعتبار پژوهش (در صورت وجود) در مقالات الزامی است. نویسندگان باید به مراکز یا افرادی که در شکل‌گیری پژوهش آن‌ها اثرگذار بودند، اشاره کرده و از کمک آن‌ها قدردانی کنند. همچنین در صورت وجود حامی مالی پژوهش، در این بخش ذکر شده و قدردانی شود.